Novosti / 26.10.2015

LYFE - Prva aplikacija posvećena pacijentima obolelim od Hodgkin-ovog limfoma

Sa velikim zadovoljstvom LIPA u saradnji sa Lymphomom Coalition,predstavlja prvu i jedinu aplikaciju posvećenu kvalitetu života i mogućim problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od HL-a. Shodno sadržaju ove aplikacije, ona je nazvana LyfeTM, gde je naziv dobijen kombinacijom reči “lymphoma i life”. LyfeTM je besplatna aplikacija i dostupna za preuzimanje na Google Play.

Jedna od jedinstvenosti ove aplikacije je Community deo, u kome pacijenti, članovi porodica, zdravstveni radnici mogu da podele svoje priče i da stupe u kontakt sa ljudima koji su imali slična iskustva- lokalno, na nivou države ili širom sveta. Prva verzija aplikacije je urađena samo na engleskom jeziku, dok se u budućnosti očekuje da bude dostupna i na ostalim jezicima.

Lyfe App

LyfeTM sadrži članke sa korisnim savetima za pacijente o svakodnevnim problemima i kako ih prevazići, u svim nivoima njihovog putovanja kroz limfom. Takođe sadrži informacije za članove porodica I prijatelje pacijenata, kao i savete kako se izboriti I prevazići emocionalne problem, anksioznost i stres.

LyfeTM takođe sadrži linkove ka dodatnim resursima (brošure, lifleti, publikovani radovi…), uključujući i informacije o članicama Lymphoma Coalition. Pridružite nam se i postanite deo velike limfoma zajednice.

DA BI STE PRONAŠLI I PREUZELI LYFETM APLIKACIJU, TRAŽITE “LYFE” U GOOGLE PLAY-U NA VAŠIM ANDROID UREĐAJIMA. APLIKACIJA JE TRENUTNO DOSTUPNA SAMO KORISNICIMA ANDROIDA!