Novosti / 23.02.2012

Uspešan početak Lymphoma Coalition u 2012.godini

blogtalkradio

Udruženje Lymphoma Coalition je veoma uspešno i aktivno započelo 2012.-tu godinu. Novi pristup i način rešavanja zajedničkog problema svih nas širom sveta, a to je podizanje informisanosti i svesti javnosti o limfomu, je veća dostupnost najnovijih informacija o najsavremenijim tretmanima i terapijama za pacijente koji se leče od limfoma i to od strane najvećih svetskih stručnjaka iz ove oblasti.

Ovo je postignuto zahvaljujući upornosti svih Udruženja članica Lymphome Coalition, ali najveću zaslugu svakako ima predsednica Udruženja Karen Van Rassel. Zapravo, jednom ili dva puta mesečno održavaju se jednočasovne web konferencije, gde svi prisutni imaju mogućnost da slušaju, ali i postave pitanja stručnjacima iz Amerike, Australije i Evrope.

Na blogtalkradio su Scott Seaman i Charlene McMann Seaman iz Chicago Blood Foundation zajedno sa Lymphoma Coalition govorili o kliničkim istraživanjima. Poslušajte ovu emisiju na sledećem linku: http://www.blogtalkradio.com/battling-and-beating-cancer/2012/02/08/clinical-trials-why-they-are-safe-important-for-patients