Kampanje

Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji

22.juna u galeriji OZON u Beogradu, u prisustvu brojnih zvanica, medija i učesnika nagradnog konkursa proglašeni su pobednici. Na temu život se živi, trenuci se pamte, pristiglo je preko sto fotografija. Po mišljenju žirija, koji je ovoga puta predvođen našim vrhunskim fotografom Nebojšom Babićem, izabrane su tri najlepše fotografije, koje su adekvatno nagrađene. Za odlično raspoloženje svih zvanica, bio je zadužen naš poznati voditeljski par radia B92, Gorica Nešović i Dragan Ilić.

Planirano je da izložba, na kojoj se može videti oko tridesetak fotografija, bude postavljena u svim većim gradovima Srbije u sledećih godinu dana.

Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji

Oživi život - Takmičenje u amaterskoj fotografiji katalog